Lirik Sholawat Jawa - Eling-Eling Sira Manungsa
Cari Berita

Advertisement

Lirik Sholawat Jawa - Eling-Eling Sira Manungsa

Duta Islam #01
Kamis, 19 Desember 2019
Jual Kaos Gus Baha

teks syiir jawa - eling-eling siro menungso
Teks sholawat Jawa - Eling-eling Siro Menungso.

Dutaislam.com - Di bawah ini adalah syiir pujian shalawat Jawa berjudul Eling-eling Siro Menungso yang populer dijadikan tembang pengingat sebelum shalat. Baca: Flashdisk Isi Ribuan Judul Kitab Kuning PDF

Allahumma Sholli ‘ala
Sayyidina Muhammadin
Alladzi Ja'a bil Khaqil Mubin
Waarsyadahu Rahmatal Lil'alamiin

Ling-Eling Siro Manungso
Temenono anggonmu ngaji
Mumpung durung ketekanan
Malaikat juru pati

Luwih loro luwih susah
Rasane wong neng neroko
Klabang kores kolojengking
Klabang geni ulo geni
Rante geni gada geni
Cawisane wongkang duroko
Gumampang dawuh pangeran
Dasar tan manut parentah tuan

Luwih mulyo luwih mukti
Rasane wong neng suwargo
Pitung puluh widodari
Kasur babut den cawisi
Cawisane wongkang bekti
Dawuh pengeran kang moho suci
Mukmin lanang mukmin wadon
Mukmin iku sedherek kula

Agami Islam agami kula
Kitab Qur’an panutan kula
Mukmin lanang mukmin wadon
Mukmin iku sedherek kula


Demikian supaya bermanfaat. Ada lagu Jawa lain yang juga populer di masyarakat muslim Jawa pedesaan. [dutaislam.com/ab]

Jual Kitab Kuning Pethuk
close
Iklan Flashdisk Kitab 32 GB