Teks Syiir Jawa "Sing Keri Cokot Boyo" Lengkap
Cari Berita

Advertisement

Loading...

Teks Syiir Jawa "Sing Keri Cokot Boyo" Lengkap

Duta Islam #01
Selasa, 08 Oktober 2019
Loading...

teks lengkap sing keri dicokot boyo
Teks lirik syiir Jawa "Sing Keri Cokot Boyo".

Dutaislam.com - Syiir Jawa berjudul Sing Keri Cokot Boyo (yang tertinggal digigit buaya) ini sangat populer di kalangan pecinta shalawat, di Jawa khususnya. Ini teks lengkapnya:

Gatekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji
2x

Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insane
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Ngertenono Siro Kabeh.. Nalikane Poro Wali
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi.. Nderek Tuntunane Nabi
2x

Ngaji Dalan Nyuwun Marang Ridhone Gusti
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Weruho Siro Kabeh.. Ing Dasar Perintah Ngaji
Kados Dawuhipun Kanjeng Nabi.. Minal Mahdi Ilallahdi
2x

Nglampahi Syariat Ngliwati Ngaji
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Gatekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji
2x

Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insane..
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x




Demikian teks lengkap syiir Jawa "Sing Keri Cokot Boyo". Semoga bermanfaat. [dutaislam.com/ab]

Loading...