Teks Shalawat Shalli Wassalim Daiman - Syiir Ojo Dumeh (Habib Syech)
Cari Berita

Advertisement

Loading...

Teks Shalawat Shalli Wassalim Daiman - Syiir Ojo Dumeh (Habib Syech)

Duta Islam #01
Rabu, 23 Oktober 2019
Loading...

teks ojo dumeh habib syech
Shalawat shalli wa sallim daiman alahmada.

Dutaislam.com - Shalawat Shalli wa Sallim Daiman Alhmada dengan lirik syairnya ini dipopulerkan oleh Habib Syech sebagai dakwah dengan shalawat dengan lirik utamanya: shalli wa sallim daiman alahmada.

صَلِّ وَسَلِّمْ دَآءِمًا عَلَى احْمَدَ
وَالآَل والاًصْحابِ مَنْ قَدْ وَحَدَ

Ojo dumeh pinter, banjur dho keminter 2x
Pinter yen ora bener  sesok bakal keblinger 2x

Ojo dumeh ayu, banjur dho kemayu 2x
Elingo tuwomu  ompong peyot ora payu 2x
Ayu ra mituhu bakale keno bendu 2x

Ojo dumeh gagah, banjur kakehen polah 2x
Gagah (o)ra ngibadah, besok bakale susah  2x

Ojo dumeh sugih , banjur dho semugih 2x
Bondho iku nyilih, sesok bakale mulih 2x

Ojo dumeh mlarat, banjur (o)ra gelem sholat 2x
Mlarat yen ora sholat, rugi dunyo akhirat 2x.

Ojo dumeh kuoso, banjur neko neko 2x
Neng dunyo sedelo, sesok bakal disikso 2x

صَلِّ وَسَلِّمْ دَآءِمًا عَلَى احْمَدَ
وَالآَل والاًصْحابِ مَنْ قَدْ وَحَدَ

Ayo do ngurangi nonton televisi
Timbang nonton tivi luwih becik ngaji
Ahbabul musthofa wadah kanggo ngaji
Kumpul poro habaib lan poro kiai

Ayo bareng-bareng mangkat pegajian
Kanthi ati seneng arep sholawatan
Ngajak tonggo-tonggo nganakne rombongan
Colt brondol disewo urun mangewunan

Klambine you can see utowo press body
Mbukak aurote ora nduwe wedi
Ngono kuwi podo karo mbukak wadi
Bakal nrimo sikso besuk yen wis mati

Lanang karo wadon podho keluyuran
Pamit nang wong tuwo jare pengajian
Ing nyatane malah dho pacar-pacaran
Budhal soko ngaji dho bonceng-boncengan

Lanang karo wadon manggon sepi-sepi
Nyanding senggal-senggol koyo kebo sapi
Ngono kuwi duso nurut coro nabi
Ojo diterusno yen durung dirabi

Sholat limang wektu ayo podho njogo
Jama’ah ing masjid bareng sak keluargo
Urip kroso enteng nalika ing dunyo
Ganjarane gedhe manggon ing suargo

Yen sholat kesusu ora biso pernah
Rukuk lan sujude ditoto sing nggenah
Sing khusuk lan khuduk ugo tuma’ninah
Ngerteni sing wajib lan ngerti sing sunnah

Akeh bocah podho matur tahlilan bid’ah
Akeh bocah podho matur yasinan bid’ah
Bapak ibu ora jawab sebabe susah
Durung-durung anak iki kok ora genah

Akeh mantu podho matur sholawatan duso
Akeh mantu podho matur wiridan duso
Moro tuo ora jawab sebabe kroso
Durung-durung mantu iki ternyata loro


Demikian lirik teks shalawat Shalli Wa Sallim Daiman dengan lirik Jawa Repote dadi wong tani dan seterusnya. [dutaislam.com/ab]

close
Banner iklan disini